Otappa yhteyttä

Laita viestiä. Katsotaan miten voisimme auttaa.

Kansainvälisiä tuulia – #otteella loppukevääseen

Kirjoittaja: Jenna

Otteessa toimii 15 tiimiyrittäjää ja osuuskuntamme kautta tehdään monenlaisia projektitöitä. Meillä jokainen saa toteuttaa omaa unelmaansa, ja sitä kautta tuotteiden ja palveluiden kirjo vaihtelee aina markkinoinnista koulutusvientiin ja sponsorimyynnistä personal trainer -palveluihin. Mutta mitä kaikkea kuuluu Otteen loppukevääseen? Otetaanpa selvää!

Aava Resort -markkinointimateriaalit

Toukokuun puolivälissä Otteen markkinointi -ja video-osaajat matkaavat Thaimaahan tuottamaan suomalaisomisteiselle Aava Resortin markkinointimateriaaleja. Saa nähdä millaista timanttia Otteen markkinointitaikurit saavat Thaimaan lämmössä loihdittua!

Academic Adventures

Ote on mukana järjestämässä kansainvälistä Academic Adventures -koulutustapahtumaa Tampereella 22.-26.5.2017. Opetushenkilöstöä saapuu aina Uruguaysta ja Espanjasta asti kuulemaan tiimioppimismallin saloja.

Ennen tapahtumaa huolehditaan vieraiden mahdollisimman mutkattomasta matkasta Suomeen ja hiotaan ohjelmarunko valmiiksi. Itse tapahtuman aikana pidetään huolta, että vieraat viihtyvät. Tarjolla on koulutuksen lisäksi jos jonkinmoista ohjeisohjelmaa aina saunomisesta sisävesiristeilyyn!

TÖNÖ

Kuva: J. Saarela

Rentoa ja aurinkoista meininkiä Tampereen Eteläpuistossa tarjoaa tänäkin kesänä Otteen pyörittämä TÖNÖ -kahvila. Kun sää tästä lämpenee, niin jo äitienpäivänä saatetaan päästä viettämään avajaisia!

TÖNÖn markkinointi aloitettiin vappuna jakamalla Koskipuistossa juhlijoille kahvilahjakortteja. Myös menu on nyt päivitetty ja tarjolla on tänä vuonna tutut suosikit ja myös muutamia uusia herkkuja!

Eteläpuistossa on TÖNÖn lisäksi paljon muutakin tekemistä, muun muassa SUP Stationin suppaustunnit, beachvolley -kenttä, grillit, skeittausta sekä ohjattuja jumppia päivittäin mm. GoGolta ja Proximalta.

Birch Please

Kuva: Riku Komi

Kahden miehen uunituore työpaja, joka tekee kustomoituja puutauluja suomalaisesta koivusta. Verkkokauppa aukesi viikko sitten ja ensimmäiset tilauksetkin ovat jo saapuneet toteutettaviksi.

Liikkeelle lähdettiin verkkokaupan rakentamisesta ja ensimmäisestä tuotteesta, eli siluettikuvista. Tuotevalikoimaa on tarkoitus laajentaa jatkossa muun muassa saunamittareihin, seinäkelloihin, firmojen logoihin ja lasten muotokuviin.

Birch Pleasen nettisivuilla kannattaa käydä kurkkaamassa, mistä hommassa on tarkemmin kyse!

Korento – kotimaista rentoa kauneutta & designia

Rento suomalaisen kauneuden ja designin tapahtuma Suomi100 -juhlavuoden kunniaksi Vapriikissa lauantaina 10.6.2017 klo 10-17. Tapahtumassa pääsee tutustumaan suomalaisiin vaatetus- ja kauneusalan yrittäjiin rennon fiiliksen siivittämänä. Otelaiset ovat tapatuman takana yhdessä KotiMai Designin kanssa. Korennon valmistelut ovat siis tiukasti käynnissä! Käy tutustumassa tapahtumaan tarkemmin Facebookista.

LindaSauna goes Europe

Otteen äijistä Eetu ja Riku matkaavat itse rakennetun peräkärrysaunan kanssa Englantiin neljän hengen matkaseurueessa. Suunnittelulla reissua ei ole pilattu, joten varmasti mielenkiintoisia käänteitä tulossa matkan varrella! Reissun sujumista voi seurata reaaliaikaisesti täältä.

Matkan alkuvaiheista voi lukea lisää Aamulehden ja Päivän lehden artikkeleista.

Kuva: Riku Komi
Fear Itself Speech 修改 文章 英文 click through the following web site | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
visit their website Custom essay writing service