Otappa yhteyttä

Laita viestiä. Katsotaan miten voisimme auttaa.

Digimarkkinointi

Digimarkkinoinnin ratkaisuissa ja verkossa ylipäätään ei sitten toimi mikä tahansa p*ska. Siellä teidän pitää erottautua ja siinä meidän tiimin osaaminen astuu kehään. Olipa kyseessä sitten diy-mainossarja, reseptejä foodieille tai blogipostauksia jätteiden lajittelusta, me tuotetaan ne teille. Tuloksiakaan ei lykitä maailmalle koskaan ilman nurturointia; vauvasta pidetään huolta siihen saakka kun se pääsee itse kaljalle.

Mutta miksi juuri digimarkkinointi:
  • Kustannustehokkuus
  • Tarkka kohdennus halutuille asiakassegmenteille
  • Mitattavuuden ansiosta tarkka ROI selvitettävissä ja aisoissa pidettävissä
  • Kehittämisen mahdollisuudet valtavat, kun tarkka data kertoo markkinoinnin tulokset välittömästi
  • Kansainväliset markkinat valloitettavissa samoilla napin painalluksilla
  • Kaikki ihmiset ovat verkossa, niin pitäisi siis teidänkin
  • Yksinkertaisesti parasta

The Kuningas

Eli digimarkkinoinnin pakettiratkaisut.

Netissä pienikin yritys voi olla suuri, potentiaali kun tuppaa olemaan eksponentiaalinen. Teidän mahdollisuus kasvaa on juuri täällä; perinteisiä keinoja kaihtamatta väitämme, että webissä pääsee aina pidemmälle.

Digimarkkinoinnin pakettiratkaisut sisältävät kaikki alla luetellut palvelut yhdistettynä video- ja äänituotantoon. Myös käännöspalvelut ja nettisivun tekijät löytyvät.

Hinnoittelu on kuitenkin niin tapauskohtaista, että eipä muuta kun sitä kuuluisaa koodia tulemaan niin saadaan pyörät pyörimään ja suut hymystä sykkyrään!

Analytiikka

Analytiikka antaa mittarit tuloksille verkossa. Näillä mitataan kaikkien online-toimenpiteiden vaikutusta ja sitä, onko niistä oikeasti hyötyä. Myös kohderyhmän ja ostopolun rakennus helpottuu kummasti.

Halvimmalla näissä hommissa pääsee, kun me asennetaan työkalut, opetetaan teille kikka kolmoset ja kustomoidaan kuukausittaiset raportit. Jatkossa voitte hoitaa ylläpidon itse. Jos kätenne ovat muutenkin täynnä työtä, niin me hoidetaan hommat alusta loppuun.

Hinnat alkaen 400€

Sisällöntuotanto

Me tuotamme tarvittavat sisällöt online ja offline, eikä meitä mikään värssy selätä ja kaikki tekstit saadaan kyllä rimmaamaan, nopeemmin kuin sä kerkeet sillä kaikella ajalla downshiftaamaan.

Tapauskohtainen hinnoittelu joten otathan koodia.

Somemarkkinointi

Näissä hommissa sitkeys ja brändin pitkäaikainen rakennus palkitaan.

Solmitaan sopimus, joka uudistaa juuri teidän sosiaalisen temmellyskentän. Valitaan kanavat ja laitetaan ne laulamaan. Näpytetään teidän yritys digitaaliselle maailmankartalle. Ja pidetään se siellä, vaikka puoliväkisin.

Hinnat alkaen 500€/kk

Digitaalinen mainonta

Muun digimarkkinoinnin rinnalle tarjoamme tietysti kaikki digitaallisen mainonnan ratkaisut just teidän näköisenä pakettina. Olipa kyse hakukonemarkkinoinnista Adwordsin kautta, re-marketing -kampanjasta taikka Google Display -jakeluverkon mainoksista, me tehdään niistä teille helppoa.

Hinnoittelu on tapauskohtainen, joten otathan koodia.

Emmi Kurru
Puh. 040 7619616
emmi@otteella.fi

Meille tärkeintä on jeesaamisen kulttuuri.
Fear Itself Speech 修改 文章 英文 click through the following web site | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
visit their website Custom essay writing service